Lediga jobb 115
16 maj 2019

Delikatessmedarbetare sökes till våra kunder på Österlen.

Storesupport
Söker du sommar, deltids- eller extraarbete i detaljbranschen? Brinner du för service och bemöter kunden med ett leende på läpparna? Bra, då är det dig vi letar efter! Just nu letar vi efter duktiga och serviceinriktade butiksmedarbetare till våra kunder i Kristianstad med omnejd!

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att arbeta med manuell delikatessdisk och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik. Att bemöta kunderna på ett professionellt sätt är givetvis av yttersta vikt. Du kommer att bli anställd hos oss på Storesupport och arbeta ute i butikerna hos våra kunder. Du kommer att arbeta som butiksmedarbetare i olika livsmedelsbutikerrunt om Kristianstad omnejd.
Du kommen vara anställs i vår bemanning, möjlighet till fast schema finns.

Personliga egenskaper

Är du som person serviceminded, positiv och ser tempo såväl som hög kvalitet som grunder för hur du vill arbeta kommer du snabbt komma in i din nya roll. Du ska ha fyllt 18 år och tidigare erfarenhet av arbete i butik är ett krav för tjänsten.
Flexibilitet och tydlighet finns det mängder av möjligheter för dig att växa tillsammans med oss och våra kunder.

Om oss

Svenska Storesupport Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega inom dagligvaru- och detaljhandeln samt lager och distribution. Storesupport AB ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund.Vi arbetar även med säljuppdrag inom leverantörs- och producentledet.Mer information om oss hittar du påwww.storesupport.se.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl,vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vianvänder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökanså snart som möjligt.

Varmt välkommen!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
16 maj 2019
Sista ansökningsdag
29 juni 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid